in

Buitenspel…

Buitenspel Vandaag had ik afgesproken met Dokter Bob om met een groepje buiten te gaan spelen. Rond 11 uur belde hij me op en vroeg of ik kwam eten. Hij zou pasta maken, dus ik nam m’n eigen eten mee. Ik mag wel pasta eten, maar eigen pasta en dat wilde ik hem niet aan doen.

Ik vertrok vanaf m’n ouders dus toen ik daar weg was heb ik direct m’n collar omgedaan. 17.10 uur kwam ik aan bij de Praktijk. Een ander jong mannelijk slaafje was er al. Dat slaafje kende ik van het bezoek bij Phee (waar ik hem toen gefist had). Buurvrouw B kwam om 18 uur en toen gingen we eten.

Was gezellig en de sfeer was ook leuk. Dokter Bob vroeg of ik ook wilde slaan, dus mocht ik mee naar boven om zwepen uit te zoeken. Buurvrouw B zette dat direct op een harde grens. Ze durfde niet door mij geslagen te worden, was bang dat ik het te leuk ging vinden en te hard zou worden.

Leuke uitdaging voor mij dus. Condooms gingen ook mee. Ik had werkelijk geen idee wat de bedoeling was en wilde ik ook niet weten. Ik reed met Buurvrouw B mee. Zij had ook geen idee, dus waren we lekker zenuwachtig aan het worden in de auto. We waren aangekomen op een plek en zette daar de auto neer. Toen nog een stuk lopen, dat lijkt een heel end als je niet weet waar je heen loopt.

Op de plek aangekomen zag ik 2 verbaasde gezichten. Dokter Bob zagen geen rukkende mannen. Wel 1 man met 2 hondjes die kwam aanlopen. Kleding wat ie aan had was niet veel, kortom niks. Oudere man, zag er neutraal uit, wel heel vriendelijk. Z’n hond vond ons erg interessant. Ik kreeg de opdracht om me uit te kleden. Ik wilde graag foto’s dus daar begon Dokter Bob mee.

Ik voelde me helemaal trots worden, foto’s van de nieuwe ik. Toen riepen ze die man erbij. Hij was wel aardig en stond met hem te praten. Hij kwam al snel aan m’n tieten. Nadat hij er al aan zat, en hij me zag kijken naar Dokter Bob, vroeg hij of het mocht. Ik zei hem dat de dominant dat beslist. Hij ging door en toen kwam Dokter Bob terug.

Hij vroeg direct aan de meneer of hij daar toestemming voor gevraagd had. Hij zei ja, heb ik gevraagd aan haar. Dokter Bob keek me aan en ik zei direct: Ja, heb gezegd dat de dominant dat beslist, dus had ik geen toestemming gegeven. Dokter Bob had een blinddoek gepakt voor me. Ik kreeg die om en de meneer mocht aan m’n borsten zitten. Even later liep Dokter Bob weer even weg, meteen ging zijn hand richting m’n kutje. Ik zei hem dat hij daar geen toestemming voor had gehad.

Hierop antwoordde die man, hij is even weg, ziet hij niet. Dus ik weer: ja, dus mag het niet en draaide weg. Hij vroeg of ik geen eigen wil had, nee, dat had ik dus niet. Het lef om het aan Dokter Bob te vragen had hij niet, dus deed zijn handen weer omhoog hihi. Dokter Bob had een zweep gepakt. Ik moest tegen die man gaan staan. De zweep vond ik erg lekker.

Die man achter me vond het ook erg geil, was enorm opgewonden. Die man had het erg druk met zijn lul tussen mijn billen te duwen. Dit wilde ik natuurlijk niet, dus bleef ik draaien. Maar ja, een man die geil is wil maar 1 ding toch. Dokter Bob zag dat ik steeds geïrriteerder ging kijken. Dokter Bob was aan het zwepen en zei me dat, als ik het niet leuk vond, ik zo opzij kon stappen, dat de meneer dan de zweep zou krijgen.

Nou wist niet hoe snel ik opzij moest stappen. Niet opdat ik niet genoot, want genoot wel van de zweep. Maar vond veel te leuk om te zien hoeveel lef die man nog had. Ik kreeg de zweep en mocht die man zwepen. Uiteraard wel netjes met respect gedaan. Toen het die man te zeer ging doen besloot hij zijn blinddoek af te doen en aan de kant te gaan.

Hij had dus best wel lef vond ik zelf. Toen was Buurvrouw B aan de beurt, die mocht zich uitkleden. Dokter Bob ging met haar aan de gang. Ze was lacherig, maar dat had hij er zo uitgehaald. Eerst kreeg ze wat pijn, ze is meer lust sub zegt ze zelf dus al snel kwamen de handen van Dokter Bob op haar buik. Ze kwam al snel van “niets” klaar en er volgenden nog een aantal keer.

Ik begreep er niets van. M, de onderdanige jongen mocht zich ook uitkleden. Dokter Bob begon met hem te zwepen. Ik kreeg ook een zweep en kon zijn voorkant bewerken van hem. Vond dit erg leuk om te doen en genoot ook erg. Buurvrouw B moest hem vasthouden, terwijl wij bleven zwepen. Toen het wat zwaarder werd voor hem, nam ik even een stapje terug.

Ik ken dat nog niet zien en zag ook niet echt wat Dokter Bob in z’n hoofd had dus ging even kijken. Even later werd ik bij hun neergezet en moesten Buurvrouw B en ik, M vasthouden. Dokter Bob bewerkte de kont van M. In de tijd kwam Dokter Bob langs om Buurvrouw B en mij nog wat tikken op ons kont te geven. Dokter Bob maakte nog wat mooie foto’s en toen gingen we ons rustig aan aankleden.

Zolang je bezig was het lekker buiten, maar bij stilstaan werd het al snel koud. Daarna het stuk weer terug gelopen. Dokter Bob bracht M naar de trein en ik ging met B mee. Daarna hebben we nog gezellig wat gedronken en de mooie foto’s bekeken. Dank je wel voor de foto’s van dit nieuwe meisje. Ben er erg trots op.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mijn Herontmaagding………..

Shit ik durf eigenlijk niet