in

blowjob tijdens mijn menstruatie.

Blowjob, ik vind seks hebben als ik mijn periode heb niet echt fijn. Tenminste de seks zelf wel maar het is zo’n vies boeltje altijd. Daarom heb ik liever geen seks als ik in mijn periode zit. Maar ook ik heb eigenlijk elke dag wel zin om lekker verwend te worden. Dus dan doen we het maar op een andere manier!

Mijn vriend is soms erg ondeugend en stuurt mij stoute foto’s via whatsapp als ik op mijn werk ben. Ik zelf werk in de zorg en kom bij de mensen thuis. Zo was ik nu ook bij een client aan het werk en voelde ik me telefoon trillen. Ik had niet veel tijd, en moest plassen. Dus ik wandel naar het toilet en snel werp ik een blik op wie er mij een berichtje stuurt.

Ik zie al snel dat het van mijn vriend Erik is. Hij zegt dat hij zin heeft in mij en me lekker wil verwennen. Maar ik houd daar niet zo van als ik ongesteld ben. Maar ik krijg het toch wel warm van de woorden die hij gebruikt en ik stuur hem een berichtje terug.

Niet doen stouterd je maakt me warm en nat en ik kan er niks mee nu ik hier op mijn werk ben.

Ik ga snel verder met mijn werk, en een ogenblik later voel ik weer mijn telefoon trillen, en aangezien ik denk dat het mijn vriend Erik is wil ik wel weten wat die daarop zegt. Maar ik kan natuurlijk niet om de 5 minuten naar het toilet gaan. Ik loop naar de keuken en de client roep vanuit de woonkamer of het allemaal lukt.

Pak snel mijn telefoon en zie een berichtje van Erik die mij doen laten blozen. Ik krijg een foto van hem met zijn heerlijke harde pik in beeld. En voel dat ik enige spanning aan het opbouwen ben. Ik loop naar het toilet doe de deur op slot, knoop drie knoopjes los van mijn witte blouse. En maak een foto van mijn borsten die je net niet kan zien onder mijn bhtje.

Ik verstuur de foto met de tekst: Als jij mij opwind ga ik jouw opwinden!

Ik voel me een beetje opgewonden en denk: als de client dit maar niet doorheeft! knoop snel mijn blouse weer dicht en ga verder met waar ik mee bezig was. Ik hoefde nog maar een half uurtje te werken en dan kon ik naar huis. Ik ben bezig met de vaatwasser opruimen en voel weer mijn telefoon. Maar ik besluit om niet te reageren zodat ik snel klaar ben en op mijn fietsje weer naar huis kan.

Ik ben klaar, pak mijn spullen en zeg tegen de client tot volgende week. Maar voordat ik op mijn fietsje spring besluit ik toch maar even te kijken wat Erik mij nu heeft gestuurd. Het is geen foto maar een klein kort filmpje Met de tekst: Hmm stouterd, en dan mag ik niet stout doen? Ik zie je straks en heb net gedoucht.

Ik besluit om niks terug te sturen, maar in mijn gedachten heb ik al de stoutste plannen. Denk nog steeds aan de blowjob die ik hem wil geven als ik thuis ben. Ik spring op mijn fietsje en ga richting huis. Thuis aangekomen denk ik nog steeds aan de blowjob die ik hem wil geven. Ik steek de huissleutel in het slot en stap naar binnen. Normaal zou Erik op de bank zitten achter de Playstation maar ik zie hem niet op de bank zitten.

Blowjob die ik hem wil geven!

Snel loop ik naar boven, en roep Erik ik ben thuis schatje. Maar krijg geen gehoor. Vind dat best vreemd normaal als Erik thuis is dan zegt die altijd hoi lieffie fijn dat je weer thuis bent. Ik besluit om me werk kloffie maar uit te trekken en mezelf even op te frissen. Ik loop de slaapkamer binnen en daar ligt Erik naakt op bed.

Hij zegt hey schatje leuk dat je thuis bent, er branden wat kaarsjes die hij her en der heeft neergezet. En zegt tegen mij zo schatje had je het warm op je werk? Ik zeg niks maar ga op de rand van het bed zitten om mijn werkkleding uit te trekken. Ik voel zijn vingers strelend over mijn rug. maar ik zeg ben je opgewonden schatje? Sorry maar je moet nog even wachten ik wil me eerst even wat opfrissen.

Onder de douche bedenk ik hoe ik de pijpbeurt ga geven.

Ik ben klaar onder de douche, en loop weer naar Erik toe. Kruip bij hem op bed en hij begint mij te strelen. Over me rug, langs me nek en z’n handen gaan verder naar beneden. Hij knijpt speels in mijn kont en ik schuif iets verder naar beneden zodat ik bij zijn harde lul kan. Ik pak met 1 hand zn lul vast en begin er speels mee te spelen. Hij is nog steeds hard en sterk!

Ik ga op mijn knieën zitten en buig iets voor over. Zo heeft hij een goed uitzicht op mijn kutje. Maar ik wil niet dat hij met zn vingers in me kutje gaat. Ik buig iets voor over en begin met me tong langs z’n eikel te draaien en af en toe laat ik mijn mondje over zijn lul heen zakken. Terwijl ik daar mee bezig ben, wil Erik met mijn clitje spelen.

Hij maakt z’n vinger nat en begint mijn klitje te masseren. hmm wat wordt ik hier opgewonden van. ik Neem zijn lul nu helemaal in mijn mond en laat zijn lul helemaal achter in mijn keel zitten ik begin er van te kokhalzen maar ik weet dat Erik dat heel erg geil vind.

Erik komt iets omhoog zodat hij bij mijn tieten kan en begint met mijn tepel te spelen. Hij knijpt er zachtjes in terwijl ik hem de blowjob geef die hij wilt. als ik mijn mond over zijn lul laat zakken trek ik met één hand hem af. Met zijn wijsvinger en middelvinger masseert hij mijn klitje. Ik begin steeds sneller op en neer te gaan met mijn mond. en ik voel hem alleen maar harder en harder worden.

Omdat ik de spanning al opgebouwd had de hele dag voel ik dat het voor mij ook niet lang meer duurt voor ik klaar kom. Maar ik wil dat nog niet. Ik ga nu tussen Erik zijn benen liggen en neem zijn harde lul diep in mijn mondje. Erik pakt mijn hoofd beet en duwt hem nog verder over zijn lul heen. hmm het is dat ik een tampon in me kutje heb zitten maar anders was ik zo nat geweest als een dweil.

Het een harde kreun komt Erik klaar en het spuit zijn zaad hard in mijn mond, achter in me keel ik hoef weinig moeite te doen om het door te slikken. Ineens trekt Erik mij omhoog en begint mij te zoenen, ook zegt hij je denkt toch niet dat ik al klaar ben? Erik gooit mij op mijn rug en ik stribbel eigenlijk een beetje tegen.

Maar met zijn tong heeft hij mij zo overgehaald en laat ik hem zijn gang gaan. Hij begint met mijn klitje te spelen, likt en zuigt aan mijn kutje. Ik lig zo te draaien dat het bed weer opnieuw opgemaakt kan worden maar dat houd hem niet tegen om door te gaan met mij te beffen.

Ik houd het niet meer, maar net op dat moment maakt hij een vinger nat en steekt die diep in mijn kontje. En beweegt zijn vinger heen en weer net alsof hij mij aan het vingeren is. hmmm ik voel dat ik ga klaarkomen maar ook Erik heeft dat door en stopt met likken. Hij zegt nee nee dat gaat nog niet gebeuren. Houd zijn vinger stil maar wel diep in mijn kontje. Hij vraagt mij gaat het nog? Nee! ik wil dat je mij laat klaarkomen.

Hij bukt en begint als een bezetene weer te likken en zachtjes bijt hij in me klitje. En met zijn andere hand knijpt hij zachtjes in me tepel en speelt met mijn borsten. Ik houd het niet meer. En met een harde schreeuw waar de buren van mee konden genieten kom ik klaar. Wat een blowjob en wat een bef beurt heb ik gehad en gegeven. Deze blowjob gaat zeker nog een staartje krijgen.

Samen komen we een beetje bij onze positieven en duiken we samen weer onder de douche. Onder de douche vraagt Erik mij nog “waar heb ik deze blowjob aan verdient?” Ik besluit om daar maar niet op te antwoorden en samen gaan we weer naar beneden om te gaan eten.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

De pizza bezorger

Hou zou het zijn met een vrouw?