in

Bejaarden sex is oma’s geheim.

Bejaarden sex. Zondag avond heb een druk weekend achter der rug en nu is het even tijd om niets te doen. Lekker even op het gemakje een filmpje kijken. Doe dan ook de dvd in de dvd speler en druk op play. Ho wacht! Loop nog even snel naar de keuken om wat drinken te pakken en iets lekkers. Zo nou kan de film beginnen ga rustig achteruit in de stoel liggen. DING DONG, dit meen je niet de deur bel gaat. Het is al na negen uur en verwacht eigenlijk ook helemaal niemand. Ik bedenk mij nog even snel of ik niet iets vergeten ben maar nee had geen afspraken staan.

Trek de deur open en wat ik totaal niet verwacht staat daar mijn bejaarde buurvrouw van de hoek van de straat voor de deur. Hallo Edwin, sorry dat ik nog zo laat bij je aan bel. Ik zit al een uur lang te luisteren naar de rookmelder bij mij op de slaap kamer en krijg hem niet uit. De buren naast mij doen niet open en zag bij jou nog het licht branden.

Ik twijfel dan ook geen moment op de oude dame te helpen. Onderweg naar haar huis verteld ze dat ze pannenkoeken had gebakken met spek en dat daar door het brand alarm af was gegaan. Ik moest een beetje lachen toen ze het zij maar dat kon zij eigenlijk ook wel. We komen aan bij haar huis en ik hoor het brand alarm hard loeien. Als ze de deur open heeft gedaan loop ik ook gelijk op het geluid af en pak een stoel. Gelukkig is de stoel genoeg om bij het plafon te komen. Met een druk op de knop is het geluid dan ook uit. De bejaarde buurvrouw haalt opgelucht adem. Dankjewel Edwin dat geluid ging door merg en been. Ik was al bang dat niemand mij kon helpen en ik heel de nacht met dat geluid aan zat.

Ik spring van de stoel af en ruim hem netjes op. Als ik dat heb gedaan staan de buurvrouw naast mij. Jongen ? Wil je misschien wat drinken? Een lekker biertje lust je toch wel op de zondag avond? Omdat ze het zo lief vraagt en ik morgen toch vrij ben vind ik het geen enkel probleem. Samen lopen we naar de keuken. Ga jij maar alvast in de woonkamer zitten hoor. In de woonkamer aangekomen kijk ik om mij heen. Dit is wel verrassend niet de stoel die je bij een oudere vrouw verwacht. Ook al moet ik zeggen dat de buurvrouw er ook echt nog goed uitziet voor een oma van haar leeftijd. Als ik mij goed herinner is ze al 71 en verft ze nog steeds haar haar en altijd opgemaakt.

We zitten zo te kletsen en het is erg gezellig.

Wat eigenlijk begon als een beetje ongemakkelijk is nu helemaal verdwenen. Ik ben wat meer onderuit gaan zitten op de bank en we praten over van alles. Net of ik met iemand van mijn eigen leeftijd aan het kletsen ben. Je zegt wel heel de tijd buurvrouw tegen mij maar je mag mij ook bij naam noemen hoor. Mijn naam is Emily aangenaam. Ik lach en geef haar een hand. Nou mij naam wist je al.

Ik leg mijn hand op de bank neer en plots voel ik haar hand tegen de mijne aan komen. Eerst dacht ik dat het per ongeluk was maar haar hand blijft tegen de mijne aan liggen. Langzaam voel ik haar vinger toppen over mijn hand heen gaan. Iets in mij vind dit helemaal niet onprettig en daarom laat ik haar ook door gaan. Wat zou ze hier nu mee willen zeggen. Toch gaat mijn hand hetzelfde doen en ik voel dat ik verder wil gaan.

In veel van mijn dromen heb ik seks met meisjes rond de twintig maar geen bejaarden sex. 

Via haar arm ga ik steeds verder naar boven en kom ik te recht bij haar hals. Via haar hals ga ik naar beneden haar grote hang borsten krijgen dan de volle aandacht. Iets in mijn hoofd zegt dat dit niet goed voelt maar als ik naar beneden kijk en zie dat mijn broek onder spanning staat vind ik dit toch wel heel erg spannend.

Ze komt voorzichtig naar boven en begint zich rustig aan te kleden. De knopjes van haar blouse gaan stuk voor stuk los en daarna laat ze haar rok zakken. Haar bh maakt ze ook los en dan alleen het laatste nog dat is haar witte slip. Als ze die dan ook laat zakken staat ze helemaal naakt.

Ik sta op en ga voor haar staan zodat ze niet hoeft te bukken. Ze trekt mijn shirt omhoog waarna ik hem zelf verder uit doe. Ik voel haar lange nagels over mijn borst heen gaan verder naar de rand van mijn broek.

Nu krijg ik de bejaarden sex die ik niet had verwacht.

Ik loop meteen achter haar aan. Als we boven aan komen trek ik meteen mijn broek uit. Mijn boxer staat als een tent vooruit en ik weet dat ik over een paar minuten bejaarden sex ga hebben. Ze gaat in bed liggen en langzaam laat ik mijn handen weer over haar borsten heen glijden. Ik kruip dichter tegen haar aan en begin zachtjes aan haar tepels te zuigen.

Mijn handen glijden verder naar beneden over haar buik. Dan kom ik aan bij haar schaamstreek. Het voelt niet zo als bij een jonge vrouw maar als nog raak ik erg opgewonden. Haar grote schaam lippen duw ik uit elkaar en dan voel ik een klein klitje in het midden. Ik beweeg mijn vingers over haar klitje. Als ik wat meer beweeg komt haar lichaam in beweging. Toch wil ik nog een stapje verder gaan. Ik beweeg mijn lichaam wat meer naar voren en laat mijn vingers in haar gaatje glijden. Eerst begin ik met één vinger maar als ik voel dat er nog veel ruimte over is probeer ik er nog eentje bij te doen. Haar lichaam voel ik om hoog komen en een kreun geluid komt bij haar naar boven.

Mag ik ook met jou spelen? Vraagt ze dan. Natuurlijk ga je gang. Ik trek mijn boxer uit en voor dat ik Het weet glijd mijn pik in haar mondje. Met een paar subtiele bewegingen weet ze hem goed onder handen te nemen. Dit is alleen nog maar het voorspel moet je na gaan hoe de bejaarden sex zal zijn. Ik laat haar dan ook haar gang gaan. Haar zachte handen voel ik langs mijn ballen glijden en haar tong gaat over mijn eikel.  Ze neemt hem steeds dieper in haar mondje. Het gaat niet snel maar ze doet het zo lekker dat ik haar door laat gaan.

Na een paar keer over mijn eikel laat ik haar toch even stoppen. Lieverd wacht maar even want als je zo door gaat kom ik al klaar. Ik pak even mijn rust zodat het gevoel kan zakken en schuif dan voorzichtig haar benen uit elkaar. Kruip naar haar toe en laat mij op haar zakken. Ik wil haar geen pijn doen dus doe het stap voor stap.

Mijn penis glijd tegen haar schaam lippen aan.

Ben je er klaar voor? Toch vraag ik nog even voor de zekerheid of ze dit echt wilt. Maar natuurlijk zegt Emily en dan gebeurt het. Zonder enige moeite glijd mijn pik bij haar naar binnen. Ze is al lekker nat en geef haar de eerste stoot. De stoten die daar op volgen zijn diep en lang. Haar gekreun en gehijg begint steeds sneller te gaan. Alleen bouw ik het tempo niet op. Ik wil hier op ons gemakje van genieten.

Haar lichaam begint steeds meer te bewegen dat is al een goed teken. Ik lange diepe stoten werken dan ook echt. Niet alleen voor haar maar ook voor mij. Strakjes kan ik mijn warme zaad lekker in haar kutje spuiten. De laatste stoot die ik geef en voel haar kutje een beetje aanspannen. Edwin ik ga komen. Nu ze dat tegen mij heeft gezegd voel ik mijn zaad ook naar het topje van mijn eikel gaan. Met de laatste stoot kom ik dan ook schokkend klaar.

Samen liggen wij te hijgen van genot en zijn tegelijk heerlijk klaar gekomen. Voorzichtig trek ik mijn pik uit haar kutje aan ga naast haar liggen. Mijn vingers gaan door haar zwart geverfde haren . We blijven zo nog zeker een half uur liggen zodat ze rustig kan bij komen van de bejaarden sex die we net hebben gehad.

Ik ga terug op de rand van het bed zitten en zij komt ook rustig overeind. Ze trekt een kast open en pakt daar een lang nachthemd  uit die ze dan ook aantrekt. Ik loop door de kamer richting haar en geef haar een kus op der mond. Dankjewel voor je gastvrijheid lieve Emily. Ik ga nu naar huis toe je kan van de week altijd langs komen om een bakje koffie bij mij te komen halen. Emily knikt en zegt dat zal ik zeker doen jongen. Bedankt voor deze geweldig avond.

Met een opgeheven hoop loop ik naar buiten. Van alles gaat er door mijn hoofd heen . Het enigste wat ik mij kan bedenken is dat ik heerlijke bejaarden sex heb gehad. Als ik binnen kom stap ik meteen onder de douche en ga mijn bed in. Deze avond nog een keer in mijn dromen over doen. Wat is bejaarden sex toch geil.

Wat vind je ervan?

15 Points
Upvote Downvote

Kinky ontmoeting met mijn oude lerares

De harige kut van lerares schouten.